Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018

Σοβαρό τροχαίο με περίεργη εξαφάνιση του συνοδηγού!


Troxaio Albanos Narkotika Arxaggelos 130718Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ε.ι.χ. όχημα έπεσε με σφοδρότητα σε δέντρο όταν ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο του οχήματος του. Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 2μ.μ. ώρα.
Το όχημα κινούταν επί της λεωφόρου Ρόδου-Λίνδου, στην ανηφόρα από Μάσσαρι προς Ρόδο, όταν από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες το όχημα βγήκε εκτός δρόμου και προσέκρουσε επάνω σε δέντρο.
Στο σημείο έφθασαν άμεσα το Διασωστικό Πυροσβεστικό όχημα με το πλήρωμά του ώστε να απεγκλωβίσουν τον σοβαρά τραυματισμένο οδηγό μέσα από το όχημα, ενώ ο συνοδηγός του οχήματος όπου και αυτός προφανώς να τραυματίστηκε αρκετά, διέφυγε αιμόφυρτος προς άγνωστη κατεύθυνση, ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.
Troxaio Albanos Narkotika Arxaggelos 130718d
Troxaio Albanos Narkotika Arxaggelos 130718a
Τόσο οι πυροσβέστες όσο και διασώστες του ΕΚΑΒ που βρέθηκαν στο σημείο του τροχαίου, παρά τους εκτενείς ελέγχους που πραγματοποίησαν περιμετρικά του ατυχήματος, δεν εντόπισαν το δεύτερο άτομο που ήταν συνοδηγός στο όχημα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του ατυχήματος εντοπίστηκαν αρκετά αίματα, προφανώς εκεί σταμάτησε το δεύτερο άτομο για κάποια στιγμή.
Στις φωτογραφίες, διακρίνονται στο εσωτερικό του οχήματος ότι οι αερόσακοι άνοιξαν κανονικά, όμως είναι και οι δύο γεμάτοι αίματα, γεγονός που προκαλεί έκπληξη αλλά και αφήνει πολλά ερωτηματικά η διαφυγή του δεύτερου ατόμου που βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο.
Έρευνα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου, αλλά και της Ασφάλειας της ΕΛ.ΑΣ.
Troxaio Albanos Narkotika Arxaggelos 130718b
Troxaio Albanos Narkotika Arxaggelos 130718e
Troxaio Albanos Narkotika Arxaggelos 130718f
Troxaio Albanos Narkotika Arxaggelos 130718g
Troxaio Albanos Narkotika Arxaggelos 130718h

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου