Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018

Τραυματισμός από καταστροφική εμπλοκή τυφεκίου

Στις 18 Σεπτεμβρίου του 2017 ο κύριος Raúl Frías Jr, ένας εκπαιδευτής τακτικών μάχης από το Τέξας των ΗΠΑ, δημοσίευσε ένα βίντεο ενός γνωστού του που είχε μία καταστροφική εμπλοκή και που οδήγησε σε τραυματισμό. Αυτή τη περίπτωση θα δούμε σε αυτό το άρθρο μας. Παρακάτω βλέπετε μία φωτογραφία του κυρίου Raúl Frías Jr.
Πηγή: Facebook.com/raul.frias.jr

Ο ίδιος ο κύριος Raúl Frías Jr δηλώνει ότι δε γνωρίζει την αιτία αλλά δύο πιθανότερες αιτίες είναι είτε αυτοσχέδια γόμωση που δεν είχε υπολογιστεί σωστά, είτε ότι στη κάννη είχε σφηνωθεί κάποιο βλήμα από κακή γόμωση φυσιγγίου προηγούμενης βολής. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα ήταν πολύ άσχημο. Βλέπετε το βίντεο που δημοσίευσε ο κύριος Raúl Frías Jr παρακάτω.Το αποτέλεσμα αυτής της καταστροφικής εμπλοκής φαίνεται καλύτερα στις ακόλουθες φωτογραφίες. Όπως βλέπουμε η κάννη του τυφεκίου διαλύθηκε τελείως, αλλά και ολόκληρος ο μηχανισμός του όπλου αποκολλήθηκε από το κορμό. Χωρίς αμφιβολία μία πολύ σοβαρή καταστροφική εμπλοκή.
Πηγή: Facebook.com/raul.frias.jr

Όπως εύκολα θα μπορούσε να υποθέσει κανείς, ο δείκτης του σκοπευτή ήταν στο χειρότερο σημείο. Ο δείκτης του σκοπευτή βρίσκονταν εντός του υποφυλακτήρα της σκανδάλης όταν το τυφέκιο υπέστη αυτή τη βίαιη καταστροφική εμπλοκή και το αποτέλεσμα από αυτό μπορείτε να το δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Πηγή: Facebook.com/raul.frias.jr

Από αυτό το βίαιο τράνταγμα, τραυματίστηκε και η χαμηλότερη φάλαγγα του δείκτη του σκοπευτή η όποια βλέπουμε ότι έχει ένα μικρό κόψιμο από το χτύπημα της στον υποφυλακτήρα της σκανδάλης. Βλέπετε τις αντίστοιχες φωτογραφίες στη συνέχεια.

Πηγή: Facebook.com/raul.frias.jr

Σίγουρα ήταν μία σπάνια εμπλοκή αλλά αυτό δεν αλλάζει το καταστροφικό της αποτέλεσμα. Ειδικά όταν αναφερόμαστε σε αυτοσχέδιες γομώσεις οι πιθανότητες τέτοιων εμπλοκών είναι ακόμα μεγαλύτερες. Να προσέχετε πάντα και να χρησιμοποιείτε τέτοια περιστατικά ως μαθήματα.


defensegr

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου