Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017

Ακόμα ένα ασθενοφόρο φράκαρε εντός της Μεσαιωνικής Πόλης και ο Δήμαρχος σφυρίζει ψηφοθηρικά!!!

Asthenoforo Mplokarismeno PP 080917a
Καθημερινό φαινόμενο πλέον τα ασθενοφόρα να αντιμετωπίζουν προβλήματα κανονικής κίνησης εντός της Μεσαιωνικής Πόλης, όμως η αντίδραση της Δημοτικής Αρχής συνεχίζει να είναι εντελώς αδιάφορη επί του θέματος.
Η ασυδοσία και τα ανεξέλεγκτα τραπεζο-καθίσματα, καθώς και τα κρεμαστάρια και οι τέντες συνεχίζουν να προσβάλουν την καθημερινότητα και τον κίνδυνο τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, αφού ο κίνδυνος λόγω καθυστέρησης που παρουσιάζεται σε κάθε περιστατικό που πρέπει να διακομιστεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έχει μετατραπεί σε περιπέτεια!

Μήπως θα πρέπει να επέμβει η Εισαγγελική Αρχή;;; αφού πλέον είναι ξεκάθαρο ότι η Δημοτική Αρχή δεν έχει σκοπό να βάλει τάξη στο χάος της μεσαιωνικής πόλης για να μην χάσει τους ψήφους!
Ντροπή, να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά το 2017, στην μοναδικής σε όλο τον κόσμο κατοικημένη Μεσαιωνική Πόλη, μπροστά στα μάτια των τουριστών που με μεγάλη απορεία κοιτούσαν .
Asthenoforo Mplokarismeno PP 080917
Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Rodospress.Gr, συμπολίτες μας προσπαθούν με σκουπόξυλα να κρατήσουν ηλεκτρική τέντα ψηλά ώστε να περάσει το ασθενοφόρο, μιάς και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης δεν βρίσκονταν εκεί, και το κατάστημά του ήταν κλειστό, άρα και αδύνατον να μαζευτεί η τέντα και να περάσει με ασφάλεια το ασθενοφόρο.
Ντροπή κ. Δήμαρχε της Ρόδου, ντροπή κ. Χατζηδιάκο, για μερικούς ψήφους να θυσιάζεις ανθρώπινες ζωές εντός των τειχών, αρκεί να μην συγκρουστείς με μερικούς ανεύθυνους ψηφοφόρους!!!
ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ
© www.rodospress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου