Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

Οι Ψεύτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων στο ΕΚΑΒ Ρόδου

Στη φωτογραφία οι Αντωνάκης Αντώνης και Κουτσόπουλος Κων/νος, μέλη του σωματείου κατά την παραλαβή του  ΠΑΛΙΟΥ-ΝΕΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ

Παναγιώτης Σπανός
Διασώστης ΕΚΑΒ Ρόδου

Την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ του παρακάτω άρθρου έχει ο υπογράφων

Στην τελευταία παράγραφο χθεσινού δημοσιεύματος της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ αναφέρεται η ΑΦΙΞΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ - ΚΙΝΗΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ, το οποίο λόγω του μικρότερου του όγκου θα βοηθήσει στην προσέγγιση περιστατικών στην Παλιά Πόλη αλλά και σε άλλα παρόμοια μέρη του νησιού!!!!!

Συγκεκριμένα αναφέρει.....

Ενίσχυση του στόλου

Ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες του υπεύθυνου κ. Χ. Τσιμπλέκα και του Εργασιακού Σωματείου, ο στόλος του ΕΚΑΒ Ρόδου ενισχύθηκε με ένα ασθενοφόρο-κινητή μονάδα- το οποίο λόγω του μικρότερου του όγκου σε σχέση με τα άλλα ασθενοφόρα, αναμένεται να λύσει σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα που προκύπτουν στην προσέγγιση περιστατικών λόγω της χωροταξικής ιδιαιτερότητας της Μεσαιωνικής Πόλης αλλά και πολλών χωριών του νησιού μας.Όπως όλοι μπορούμε εύκολα να συμπεράνουμε, η πληροφορία έφτασε στην εφημερίδα από το σωματείο για επικοινωνιακούς λόγους.
Πως είναι δυνατόν όμως να προβάλεις κάτι το οποίο δεν υφίσταται απλά και μόνο ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΩΝΤΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ!!

ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ


Το συγκεκριμένο ασθενοφόρο είναι δωρεά του ομίλου Λάτση και υπάρχει στο στόλο του ΕΚΑΒ Ρόδου εδώ και πάνω από μια πενταετία καλύπτοντας τον τομέα Αρχαγγέλου.

Παρουσίασε επανειλημμένα βλάβες και αποφασίστηκε η μεταφορά του στην Κεντρική Υπηρεσία για να επιδιορθωθούν. Οι βλάβες επιδιορθώθηκαν και όπως είναι φυσικό στάλθηκε πίσω. 

Και ξαφνικά.....
 βαπτίστηκε  ΝΕΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ το οποίο μάλιστα εξασφαλίστηκε έπειτα από συγκεκριμένες ενέργειες του σωματείου και του υπεύθυνου τομέα κ. Τσιμπλέκα!!!! (πιστεύω ότι δεν έχει ιδέα για τη χρησιμοποίηση του ονόματός του...αν έχει τότε είναι λυπηρό και δεν βαδίζουμε σωστά)

Και μάλιστα ότι θα εξυπηρετήσει την Παλιά Πόλη!!
Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν χωράει στα στενά της Παλιάς Πόλης, όπως και ότι η λύση δεν βρίσκεται στο μέγεθος του οχήματος αλλά σε διαφορετική οπτική.
Δεν υπάρχει όχημα που να πληροί τις προϋποθέσεις.

Υπάρχει λύση (δεν χρειάζεται μικρό όχημα) αλλά ποιος δίνει σημασία!!

Δεν μπορεί να το χωρέσει ανθρώπινος Νους ότι χωρίς καμμία σκέψη υπήρξε παραπληροφόρηση της τοπικής κοινωνίας απλά και μόνο για επικοινωνιακούς λόγους.

Και το ερώτημα είναι...πως θα σε εμπιστευθεί ξανά ο δημοσιογράφος αλλά και ο πολίτης αυτού του πολύπαθου νησιού στον τομέα της υγείας όταν τον ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ κατάμουτρα! 

Απλά ΝΤΡΟΠΗ σε όλους μας στην υπηρεσία που επιτρέψαμε σε άτομα που δεν έχουν καμμία σχέση με το αντικείμενο να μας ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ με αυτόν τον τρόπο.

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου