Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Το «ευχαριστώ» της οικογένειας ΓεωργαντάΤην μάχη για τη ζωή του κέρδισε τελικά ο άτυχος ποδοσφαιριστής του Ευκλή Κώστας Γεωργαντάς, ο οποίος είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα.
Η οικογένεια του άτυχου ποδοσφαιριστή, εξέδωσε την ακόλουθη επίσημη ανακοίνωση, ευχαριστώντας όλους όσοι βοήθησαν για την αποκατάσταση της υγείας του Κώστα:


«Μετά από αυτή τη δύσκολη περιπέτεια που πέρασε ο αγαπημένος μας Κώστας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνέβαλαν στην αποκατάσταση της υγείας του. Ειδικότερα τους γιατρούς του νοσοκομείο Ρόδου για την έγκαιρη επέμβαση που έκαναν και κράτησαν τον Κώστα στην ζωή, ειδικά στα πρώτα κρίσιμα εικοσιτετράωρα. 

Τον πρόεδρο του Εθνικού Αρχίπολης Τάσο Τσακίρη, την διοίκηση του Ευκλή Σορωνής και ειδικότερα τον πρόεδρο Δημήτρη Τομάζο, καθώς και όλο τον κόσμο της Σορωνής.


Επίσης, τους βουλευτές Δωδεκανήσου Δημήτρη Γάκη και Δημήτρη Κρεμαστινό όπως και τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ που μεσολάβησαν ώστε να μεταβεί ο Κώστας στην Κρήτη. 

Ακόμη, όλους τους γιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Κρήτη(ΠΑΓ.ΝΗ) για την φροντίδα που του παρείχαν όλο αυτό το διάστημα, όπως και όλο τον κόσμο που έσπευσε να δώσει αίμα όταν χρειάστηκε.

Τέλος, το πιο μεγάλο ευχαριστώ ανήκει σε όλους εσάς όπου με τα εκατοντάδες μηνύματά σας μας δίνατε στήριξη και κουράγιο και το κυριότερο μεταφέρατε την θετική σας αύρα στον Κώστα.

Αυτή η περιπέτεια που είχε να είστε σίγουροι ότι θα τον βγάλει πιο δυνατό από ποτέ….Άλλωστε είναι μαχητής και δεν ξέρει να χάνει και το απέδειξε για ακόμα μια φορά! Σας ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας.
Η οικογένεια του Κώστα Γεωργαντά»


ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου