Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

Εκπαίδευση ξενοδοχουπαλλήλων του Ixian Grand από το ΕΚΑΒ Ρόδου

Οι εκπαιδεύσεις αυτές δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς την βοήθεια των Μαμάδων στη...Ρόδο οι οποίες πρόσφεραν εκπαιδευτικό υλικό, του Λιμενικού Σώματος και των εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού οι οποίοι παρέχουν όποτε τους ζητηθεί εκπαιδευτικό υλικό. Σας ευχαριστούμε πολύ.

Παναγιώτης Σπανός
Διασώστης ΕΚΑΒ Ρόδου

Το ΕΚΑΒ Ρόδου σε συνεργασία με τον διευθυντή του Ixian Grand κ. Στεργιόπουλο Νίκο, πραγματοποίησε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο για τους υπάλληλους του  ξενοδοχείου, με σκοπό την εξοικείωσή τους με τις Πρώτες Βοήθειες.


Οι νέοι ''διασώστες'' συνειδητοποίησαν ότι στις Πρώτες Βοήθειες μπορούν να εκπαιδευτούν όλοι, ανεξάρτητα από το επάγγελμα και την ηλικία παρέχοντας ασφάλεια στους γύρω τους και ειδικά σε πολυσύχναστους χώρους όπως είναι τα ξενοδοχεία.Η εκπαίδευση κάλυψε όλο το φάσμα των απειλητικών καταστάσεων για τη ζωή που μπορούν οι νέοι αυτοί διασώστες να αντιμετωπίσουν στην εργασία τους.

Το ενδιαφέρον, η προσοχή και η συμμετοχή που επέδειξαν τεράστιο και τους ευχαριστούμε.


Σημαντικό κομμάτι της εκπαίδευσης, η ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ...
Τις λιχουδιές προσέφερε το ζαχαροπλαστείο Pane Di Capo, το οποίο και ευχαριστούμε για τηνΑΓΑΠΗ ΤΟΥ Τα νερά προσέφερε ο κ. Μανώλης Κυριακούλης, μόνιμος πια χορηγός των εκδηλώσεών μας. 


ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου