Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΩΝ ΞΕΝΟΧΟΔΕΙΩΝ ATRIUM PALACE - RODOS PALACE - ΚΥΠΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΒ ΡΟΔΟΥ

Παναγιώτης Σπανός
Διασώστης ΕΚΑΒ Ρόδου

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε ακόμη ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών σχετικά με την αντιμετώπιση καταστάσεων που απειλούν τη ζωή.
Σε συνεργασία με τον Ιατρό κ. Παναγιωτίδη Χάρη η εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Ρόδου μετέφερε τις γνώσεις και τις εμπειρίες της σε ένα ακροατήριο γεμάτο ''δίψα για μάθηση''.Εκπαιδευόμενοι, το προσωπικό των ξενοδοχείων ATRIUM PALACE - RODOS PALACE - ΚΥΠΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΌλοι στην εκπαιδευτική ομάδα είμαστε εντυπωσιασμένοι από το ενδιαφέρον των εκπαιδευόμενων συμπολιτών μας.

Έχουμε την πεποίθηση ότι όλη αυτή η τεράστια προσπάθεια που καταβάλλετε από όλους, εκπαιδευόμενους και εκπαιδευτές, θα επιφέρει σημαντικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση απειλητικών καταστάσεων στο χώρο του συμβάντος και θα σώσει ζωές.


Οι εκπαιδεύσεις αυτές δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς την βοήθεια των Μαμάδων στη...Ρόδο οι οποίες πρόσφεραν εκπαιδευτικό υλικό, του Λιμενικού Σώματος και των εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού οι οποίοι παρέχουν όποτε τους ζητηθεί εκπαιδευτικό υλικό. Σας ευχαριστούμε πολύ.
Τις μηλόπιτες, τα τυροπιτάκια και τους καφέδες πρόσφεραν οι κ. Σπανού Katja και Χατζηλιάδου Σοφία (διασώστρια του ΕΚΑΒ Ρόδου),  τις οποίες και ευχαριστούμε
Τα νερά ήταν μια προσφορά του κ. Μανώλη Κυριακούλη τον οποίο και ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά.
Τα νιάτα εν δράσει!!!


ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου