Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΦΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ!

Πρώτα σας παραθέτουμε την καταγγελία και έπειτα την απάντηση της Ιατρού...και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

Οι νταβαντζήδες της ζωής μας!!!

Καταγγέλλουν το κλειστό αγροτικό ιατρείο στ' Αφάντου

Έντονη διαμαρτυρία στην ΔΥΠΕ του προέδρου της κοινότητας
Καταγγέλλουν το κλειστό αγροτικό ιατρείο στ' Αφάντου


Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αφάντου κ. Μανώλης Λόγγος προς την αρμόδια ΔΥΠΕ Πειραιά και Αιγαίου, καταγγέλλοντας το γεγονός ότι το αγροτικό ιατρείο της περιοχής παραμένει κλειστό, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν οι ασθενείς. Την επιστολή παράλληλα κοινοποιεί στον Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο, καθώς και  στους βουλευτές Δωδεκανήσου.
 Μάλιστα καταγγέλλει τους δύο ιατρούς που υπηρετούν εκεί, καθώς όπως αναφέρει είτε απουσιάζουν μονίμως σε άδεια, είτε έχουν ανάρμοστη συμπεριφορά.
Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή του κ. Λόγγου:
“Ο πρόεδρος και οι κάτοικοι της Δημοτικής Κοινότητας Αφάντου του Δήμου Ρόδου Νομού Δωδ/σού με την παρούσα επιστολή εκφράζουν της αγανάκτηση τους και διαμαρτύρονται έντονα για τον τρόπο λειτουργίας του Αγροτικού Ιατρείου Αφάντου.
Συγκεκριμένα:
Η 1η ιατρός συνεχώς βρίσκεται σε άδεια (όπως όλοι γνωρίζουμε είναι παράνομο να παίρνεις άδεια)με αποτέλεσμα το ιατρείο να είναι κλειστό – κλειδωμένο με συνέπεια να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάποιο άλλο ιατρό. (το κλειδί το έχει η ίδια η Ιατρός η οποία κατά δήλωση του κ. Μαγκαφάκη παρά τις συνεχείς οχλήσεις του δεν το έχει παραδώσει).
Ο 2ος ιατρός παρουσιάζει ανάρμοστη συμπεριφορά, καθυστερεί αδικαιολόγητα στη συνταγογράφηση και κυρίως μετά τις 14:00 άσχετα εάν οι πολίτες περιμένουν περισσότερο από μια ώρα τους διώχνει με το πρόσχημα ότι δεν προλαβαίνει.
Αρκετές φορές το Ιατρείο γενικά παραμένει κλειστό (όλο το νησί γνωρίζει ότι η κ. Γερακιού εκτελεί χρέη διαβητολόγου στο ΓΝΡ, ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ και ΣΧΟΛΑΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ  - άραγε τι κάνει ο κ. πρόεδρος εκείνες τις δύσκολες μεσημεριανές ώρες;) χωρίς να ανακοινώνεται πουθενά ότι για κάποιους λόγους δεν θα λειτουργήσει με συνέπεια οι πολίτες να περιμένουν άδικα μέσα στο κρύο και τη βροχή.
Επιπλέον συχνά οι ιατροί επικαλούνται δυσλειτουργία του Internet και βλάβης των εκτυπωτών. Αυτό θα πρέπει να ερευνηθεί κατά πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Σας επισημαίνω επίσης ότι έχω προμηθεύσει στο δημοτικό Ιατρείο έναν υπολογιστή και ένα εκτυπωτή με δικά μου έξοδα και όποτε παραστεί ανάγκη τους προμηθεύω αναλώσιμα υλικά (μελάνι, χαρτί Α4 κ.λ.π).
Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες.
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αφάντου
Εμμανουήλ Λόγγος”
Είναι όμως έτσι τα πράγματα;
Ποια είναι η πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν οι ιατροί που εργάζονται στο Ιατρείο Αφάντου;
Ποιος επιστήμονας θα μπορούσε να αποδώσει κάτω από τέτοιες συνθήκες;
Ο ίδιος ο πρόεδρος σε τι συνθήκες εργασίας εργάζεται;
Έχει αναρωτηθεί αν ο ίδιος θα εργαζόταν ποτέ κάτω από τέτοιες συνθήκες;


Ας διαβάσουμε και την απάντηση της Ιατρού, της οποίας το όνομα (όπως και του συνάδελφού της) δεν αναφέρεται καν στην επιστολή διαμαρτυρίας!

Φωτογραφία της Kalli Gerakiou.

Καλλιόπη Γερακιού
ΕΠΙΜ.Α ! ΓΕΝ. ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΙ ΑΦΑΝΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΔΙΑΒΗΤΗ & ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥ ΠΟΔΙΟΥ Γ.ΝΟΣ/ΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ

Ναι …..!!!!!!! Μπράβο πρόεδρε !!!! Μπράβο σου που με αυτή την έγγραφη καταγγελία βάζεις αυτούς τους ΚΑΚΟΥΣ γιατρούς στη θέση τους !!!!!!!! Που νομίζουν ότι το δημόσιο ειναι τσιφλίκι τους !!ΟΧΙ !!!! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ !!!!! ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ !!
Nα σας ενημερώσω ότι έχω θυσιάσει ΠΟΛΛΑ ΡΕΠΟ ΜΟΥ για την ομαλή λειτουργία αυτου του ιατρείου .
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να προσέχουν το ιατρείο τους ,να το αγαπάνε,να το έχουν εξοπλίσει με τα καλύτερα μηχανήματα απο ιδιωτική πρωτοβουλία !!!!!!! Το ιατρειο Αφάντου είναι αυτή την στιγμή απο τα πιο σύχρονα στελεχώμενα περιφερειακά ιατρεια στα Δωδεκάνησα ,και αυτο δεν οφείλεται σε εσάς .ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14 ΧΡΟΝΙΑ ……παραμόνης σε αυτό το ιατρείο …το θεώρησα υποχρέωσή μου !!
ΝΑ ΤΟ ΒΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ - ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ !!
γιατι ΕΣΥ όταν σου είπανε ότι η καθαρίστρια καθάριζε με την σφουγγαρίστρα τα γραφεία και τις εξεταστικές κλίνες …. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ….απλά συνέχισες να την στέλνεις …………..!
Για νοσηλεύτρια ….ούτε λόγος φυσικά ….που θα μπορούσε να ανοίγει το ιατρείο να μπαίνουν οι ασθενείς μέσα και να μην κάθονται στο κρύο και στην βροχή και να προσφέρει τις αναγκαίες νοσηλευτικές υπηρεσίες που έχει ανάγκη ο δεύτερος δήμος σε πληθυσμό στη Ρόδο ….Γνωρίζεις ότι υπήρχε και υπάρχει άμεση ανάγκη απο 1 νοσηλεύτρια…!!!!!!!!.
ΟΧΙ είναι δουλειά της κακίας γιατρού !
ΝΑΙ ….πράγματι παραχώρησες ΠΥΡΓΟ … ΟΧΙ …. ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ …στο Πι Αφάντου …. έχει μεγάλη διαφορά !!!!!! που όπως σας είπα ,σε προσωπικο μηνυμα που σας έστειλα άμεσα ,και δεν απαντήσατε ΠΟΤΕ ,θα τον επιστρέψω άμεσα, μου είναι άχρηστος .
ΜΠΡΑΒΟ Πρόεδρε που δίνεις αυτό το παράδειγμα και τους βάζεις στη θέση τους!!!!
ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!!! επίσης που ενω γνωρίζεις ότι ΟΛΟ ΑΥΤΟ ξεκίνησε λόγω γενικής βλάβης του διαδικτύου λόγω κακοκαιρίας στις γράμμες internet. Το ιατρείο παίρνει τις γραμμές απο τις τεχνικές υπηρεσίες που βρίσκονται ακριβώς στον επάνω όροφο και ήρθε συνεργείο για να επιδιορθώσει όλες τις γραμμές και των 3 ιατρείων ,με ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΡΑΜΜΩΝ … εν τω μεταξύ η γιατρός , είχε μιλήσει με τον συνάδελφο αντκαταστάτη της γιατρό και του παραχώρησε δικό της προσωπικό της ΜΟΝΤΕΜ …. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ …..ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ την κακιά γιατρό που έχει τα κλειδιά του ιατρείου της και δεν τα δίνει …….ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ……Η κακιά γιατρός είχε κάνει πρόταση ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΜΟΝΤΕΜ σε κάθε ιατρείο με ένα ΑΠΛΟ τηλεφώνο σε οποιαδήποτε σταθερή τηλεφωνία ,,,,, απο την μια θα ήταν αυτόνομα και από την άλλη θα κάνατε και σχετικη οικονομια στο ΔΗΜΟΣΙΟ στους λογαριασμούς σταθερής τηλεφωνίας …….πλήρης αδιαφορία και πάλι. 
ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Η ΚΑΚΙΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ!!!!
ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ !!!!! ΟΧΙ !!!!!!!!! ενώ σε άλλη παρόμοια περίπτωση ενώ υπάρχουν 3 ιατρεία για εξυπηρέτηση των ασθενων ,συν αίθουσα εξέτασης ,συν το γραφειο της Βοήθειας στο σπίτι ,που θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν σε έκτακτη περίσταση ,με πηρες τηλ. για να έρθει η αντιδήμαρχος κ Ζωάννου να κάνει ιατρείο ,το παραχώρησα αμέσως !!!
16/01 μου ήρθε έγγραφο το μεσημέρι ,17/01 ξημερώματα στις 2:00 ήταν η απάντηση μου !!!!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ??????????
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ,ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΟΥ !!!!!!!!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ !!!!!!!!!!!
ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΤΕ <<ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ > > Πρόεδρε !!!!!!!!!!


rodiaki + 
Kalli Gerakiou


Επιμέλεια και ευθύνη Παναγιώτης Σπανός

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου