Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Είναι δυστύχημα...Καταλαβαίνεις???

Φωτογραφία της Μάνθα Ζιώγου.


Τραγική απώλεια!!! Τεράστιο κενό..Τρύπες για πάντα μέσα μας...Τρύπες που δεν μπαζώνονται, δεν γεμίζουν, δεν φτιάχνουν...Θα είναι για πάντα κενό!!!

Μην μας βομβαρδίζεις φίλε μου και από πάνω με "ανοησίες" ο Θεός θέλει Αγγέλους ...Κόβει τα πιο όμορφα λουλούδια...

Είναι λεκτική και ψυχολογική κακοποιηση...Είναι εγερτηριο θυμού...Είναι πνευματικός ευνουχισμός!!! Δεν είναι παρηγοριά σε κανένα γονεϊκό ρόλο!!!

Όταν ένας νέος αφήνει το τελευταίο ανέμελο χαμόγελο του στην άσφαλτο, σφραγίζοντας για πάντα την πόρτα του υπνοδωματίου του,χωρίς να έχει προλάβει ούτε καν στους τοίχους του να γράψει τα όνειρα του...Δεν είναι παρηγοριά!!!

 Δεν κατατάγονται εκούσια στις στρατιές Αγγέλων...Είναι δυστύχημα...Καταλαβαίνεις??

Δεν μεγάλωσαν,δεν άνθισαν δεν μαράζωσαν φυσιολογικά όπως απαιτεί ο κύκλος της ζωής στα λουλούδια...Είναι δυστύχημα...Καταλαβαίνεις???


Αν καταλαβαίνεις άφησε τους γονείς να θρηνήσουν τον μικρό Αντώνη...Και κάθε Αντώνη...


Είναι ένα πιάτο δικό τους "προσωπικά δικό τους μενού" που θα το "μασήσουν" και "ξαναμασησουν" και "ξαναμασησουν"μόνοι τους!!

Να είσαι εκεί δίπλα τους,αμιλητος,να έχεις ανοιχτή ,ζέστη αγκαλιά και κλειστό στόμα!! Να έχεις έτοιμο το μιστρι και το τσιμέντο να κλείσεις μερεμετια...Γιατί με την τρύπα και το κενο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα...

Όσες "παραμύθες"και αν ξεστομησεις!! Και επιτέλους άνοιξε τα μάτια και τα αυτιά σου...Εκπαίδευσε τον εαυτό σου να γίνει "καλύτερος" άνθρωπος...

Εκπαίδευσε τον να "Σ αγαπάς" περισσότερο εσένα και τον άλλο που κυκλοφορεί δίπλα σου...

Κλάψε για τον μικρό που άρχισε ένα καινούριο ταξίδι πέρα από τα γήινα, κλάψε για την ζωή που απαξιώθηκε σε ένα δρόμο...

Και επιτέλους κλάψε για έναν παλιό εαυτό με ανάρμοστη οδική συμπεριφορά που θα θάψεις στο παρελθόν σου!!!

Αυτός θα είναι ο πιο δημιουργικός θρήνος,η απώλεια της"κακής οδικής συμπεριφοράς"αυτός θα είναι ο ύστατος φόρος τιμής σε όλα τα "λουλούδια" που έβγαλαν "φτερά" στην άσφαλτο!
ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου