Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

Κοινωνική προσφορά των δημοσιογράφων της Ρόδου!!!Οι δημοσιογράφοι της Ρόδου, μέλη της Ένωσης Συντακτών Πελοποννήσου – Ηπείρου και Νήσων, διέθεσαν -και φέτος- το ποσό που προορίζετο για τη διοργάνωση Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης για τα παιδιά τους, στην ενίσχυση κοινωνικών δομών.
Στο πλαίσιο αυτό, παραδόθηκε ποσό της τάξης των 300 ευρώ στον Δωδεκανησιακό Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών που χρήζουν μεταμόσχευσης μυελού των οστών «ΡΟΔΑΥΓΗ».
Την επιταγή παρέλαβαν η αντιπρόεδρος του συλλόγου – Διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ρόδου Ντίνα Μαχαιρίδη και η ταμίας του συλλόγου Χρύσα Καραγιάννη.
Επίσης, αγοράστηκε και παραδόθηκε στο παράρτημα του ΕΚΑΒ στη Ρόδο, επικοινωνιακός εξοπλισμός προκειμένου να υποστηριχθεί με τον καλύτερο τρόπο μια από τις πιο νευραλγικές υπηρεσίες της περιοχής μας, αυτή των διασωστών του ΕΚΑΒ.
Το μηχάνημα παρέλαβε ο Γενικός Γραμματέας του σωματείου εργαζομένων του ΕΚΑΒ Ρόδου Βασίλης Λαπάκης και το μέλος του συλλόγου Φιλήμονας Χατζησταμάτης.
Η εργασιακή εκπρόσωπος των δημοσιογράφων Ελευθερία Πελλού, ανέφερε ότι η προσφορά αυτή έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια από τους δημοσιογράφους της Ρόδου και προορίζεται για την ενίσχυση κοινωνικών ομάδων, συλλόγων και σωματείων που αγωνίζονται για να προσφέρουν στην τοπική μας κοινωνία ό,τι καλύτερο.
ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου