Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Πρόσκληση των πολιτών για συμμετοχή στα εκπαιδευτικά προγράμματα πρώτων βοηθειών του ΕΚΑΒ Ρόδου

Φωτογραφία του Διασώστες Ρόδου.

Το ΕΚΑΒ Ρόδου αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας για ενημέρωση και εκπαίδευση στις βασικές δεξιότητες διαχείρισης του επείγοντος ( αναγνώριση, κλήση στο ΕΚΑΒ και πρώτες βοήθειες), δημιούργησε ομάδα ενημέρωσης - εκπαίδευσης των πολιτών.

Η ομάδα έχει ως σκοπό της την ενημέρωση των πολιτών για το ρόλο του ΕΚΑΒ και τη σωστή τηλεφωνική κλήση καθώς και την θεωρητική και πρακτική τους εκπαίδευση σε καταστάσεις που σχετίζονται με: Καρδιοπνευμονική Αναζωογόννηση, αντιμετώπιση τραυματισμών και παθολογικών περιστατικών σε επείγουσες καταστάσεις καθώς επίσης και την σωστή χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή.


Τα εκπαιδευτικά αυτά προγράμματα αποτελούν μέρος μιας ενημερωτικής εκστρατείας πρόληψης, εθελοντισμού και αλληλεγγύης, για την προάσπιση της ασφάλειας του πολίτη, την επίτευξη της μείωσης του νεκρού χρόνου και την συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του ΕΚΑΒ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλούνται όσοι πολίτες, ομάδες πληθυσμού και φορείς επιθυμούν να συμμετέχουν στα εκπαιδευτικά σεμινάρια να δηλώνουν την συμμετοχή τους απευθυνόμενοι στους συντονιστές της εκπαιδευτικής - ενημερωτικής ομάδας:

Φιλήμονα Χατζησταμάτη 
Τηλ: 6974499784
e - mail: f.chatzistamatis@ekab.gr

και

Παναγιώτη Σπανό
Τηλ: 6972710084
e - mail: dorieas1968@gmail.com



Θα τηρείται σειρά προτεραιότητας και θα χορηγείται  βεβαίωση παρακολούθησης.   

Εκπαιδευτική Ομάδα ΕΚΑΒ Ρόδου

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου