Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

Γλύτωσε τα χειρότερα μια γυναίκα από την Κρεμαστή ** Καταγγελία συντοπίτη μας για το τροχαίο ατύχημα που έγινε "μπροστά στα μάτια του"!

LAKKOUBA 8425

Σε μία πρόσφατη εκδήλωση της ΕΥΘΥΤΑ, μία εκπρόσωπος της Νομαρχίας, επέμενε ότι η κυριότερη αιτία των τροχαίων που συμβαίνουν στο νησί μας είναι η ελλειπής συντήρηση των αυτοκινήτων και ότι οι δρόμοι της Ρόδου δεν αποτελούν πρόβλημα  γιατί η Νομαρχία ξοδεύει πολλά κονδύλια κτλ.
Λοιπόν, της αφιερώνουμε το παρακάτω...


LAKKOUBA 8423Είναι από τα απίστευτα! Να κινδυνεύει να σκοτωθεί κάποιος συνάνθρωπός μας επειδή κάποιοι δεν είχαν, δυστυχώς, την πρόνοια αλλά
και την υποχρέωση να ρίξουν λίγη άσφαλτο σε μια λακκούβα η οποία βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο!
Συγκεκριμένα, μια γυναίκα, από την Κρεμαστή, που, σήμερα το πρωί, οδηγούσε ένα μηχανάκι, ("παπάκι"), λίγο πιο έξω από την Κρεμαστή (προς Ιαλυσό), πήγε λίγο πιο δεξιά του δρόμου, μ΄ αποτέλεσμα να πέσει μέσα σε μια λακκούβα, και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Ρόδου, καθώς είχε τραυματιστεί, κυρίως, στο πρόσωπο.
Να σημειωθεί, ότι σε μια απόσταση 50-60 μέτρων ακολουθούσε ένας συντοπίτης μας, ο κ. Γιώργος Καταξενός, ο οποίος, όχι μόνο είδε το ατύχημα, αλλά είχε και την πρόνοια να "προστατεύσει" με το αυτοκίνητό του την γυναίκα, καθώς τα οχήματα που περνούσαν από το σημείο αναγκαζόντουσαν και ταχύτητα να κόψουν, αλλά και να περάσουν "ανοιχτά" για να μην χτυπήσουν την γυναίκα που βρισκόταν σχεδόν στη μέση του κεντρικού δρόμου.

LAKKOUBA 8424Μάλιστα, ο ίδιος σχολίασε αυστηρά την αδιαφορία όλων εκείνων των αρμοδίων, "οι οποίοι ακόμη και σε θέματα καθημερινότητας δεν επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή".
"Μα είναι δυνατόν, - μας είπε χαρακτηριστικά, - να μην βγαίνουν έξω από τα γραφεία τους να δουν τα θέματα καθημερινότητας, τα προβλήματα που υπάρχουν, και να μην ασφαλτοστρώνουν, για παράδειγμα, λακκούβες-παγίδες; Είναι δυνατόν, να τραυματίζονται συνάνθρωποί μας ή και να χάνονται ακόμη ανθρώπινες ζωές, επειδή δεν ρίχνουν δυο "φτυαριές" άσφαλτο; Τέτοια αδιαφορία; Κι εν πάση περιπτώσει ποια είναι η αποστολή των Τεχνικών Υπηρεσιών; Γιατί δεν μεριμνούν οι υπεύθυνοι να βγουν στους δρόμους και να ελέγξουν τα "κακώς κείμενα;"  Όσον αφορά τη γυναίκα, εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι είχε τύχη. Μεγάλη τύχη. Και φυσικά είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που δεν θα ήθελε κανείς να δει πόσο άδικα μπορεί να τραυματιστεί ένας συνάνθρωπός μας". 


ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου