Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

9 είδη πόνου που συνδέονται άμεσα με συναισθηματικές καταστάσεις


Αποτέλεσμα εικόνας για 9 Types Of Pain That Are Directly Linked To Emotional States
Παναγιώτης Σπανός
1. Πόνος στο Κεφάλι
Οι πονοκέφαλοι προκαλούνται συχνά από το στρες, που σημαίνει ότι αν ψάχνετε έναν τρόπο για να ανακουφίσετε τον πόνο, φυσικά, θα πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα, να χαλαρώσετε και να μετριάσετε το καθημερινό στρες.
2. Πόνος στον Αυχένα
Ο πόνος στον αυχένα συχνά σημαίνει ότι έχετε κάνει κάποια λάθη στο παρελθόν, αλλά ακόμα δεν έχετε συγχωρέσει τον εαυτό σας . Ως εκ τούτου, το κλειδί βρίσκεται στο να μάθουμε πώς να συγχωρούμε τον εαυτό μας, καθώς και τους γύρω μας.
3. Πόνος στους Ώμους
Ο πόνος στους ώμους συχνά σημαίνει ότι μεταφέρετε συναισθηματικό φορτίο, το οποίο πρέπει να ληφθεί μέριμνα και να μοιραστεί και σε άλλους ανθρώπους γύρω σας.
4. Πόνος στο Πάνω Μέρος της Πλάτης
Αυτό το είδος του πόνου συχνά σημαίνει ότι σας λείπει η συναισθηματική υποστήριξη, που σας κάνει να νιώθετε ανεπιθύμητοι. Ως εκ τούτου, σε περίπτωση που είστε ακόμα μόνοι, βγείτε και επικεντρωθείτε στην προληπτική επίλυση προβλημάτων.

 5. Πόνος στο Κάτω Μέρος της Πλάτης

Πόνος στο κάτω μέρος της πλάτης μπορεί να σημαίνει ότι αντιμετωπίζετε ορισμένα οικονομικά προβλήματα. Αντί να ανησυχείτε για τα χρήματα και να αγχώνεστε, ζητήστε βοήθεια ή συμβουλευτείτε έναν χρηματοοικονομικό σύμβουλο.

6. Πόνος στους Αγκώνες
Αυτό το είδος του πόνου σχετίζεται με απροθυμία στις αλλαγές. Με άλλα λόγια, δύσκαμπτοι βραχίονες σημαίνει, επίσης, δύσκαμπτη ζωή. Η λύση βρίσκεται στη λήψη συμβιβασμών και να συνηθίσετε τις αλλαγές που χρειάζεται απλά να γίνουν.
7. Πόνος στα Χέρια
Πόνος στα χέρια σημαίνει ότι είστε αρκετά ακοινώνητο πρόσωπο που παραλείπει να προσεγγίζει τους άλλους με τον σωστό τρόπο. Προσπαθήστε να κάνετε νέες σχέσεις βγαίνοντας έξω με συναδέλφους, γείτονες, κ.λπ.
8. Πόνος στα Ισχύα
Πόνος στα ισχία σημαίνει ότι είστε πρόσωπο που φοβάται τη μετακίνηση, την αλλαγή και την λήψη αποφάσεων.
9. Πόνος στα Γόνατα
Τελικά, ο πόνος στο γόνατο μπορεί να υποδεικνύει ότι είστε πρόσωπο που σκέφτεται πολύ τον εαυτό του. Θα πρέπει να σταματήσετε να αντιλαμβάνεστε τον εαυτό σας ως μοναδικό και να συνειδητοποιήσετε ότι είστε θνητός ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι.
higherperspectives + healthyandnaturalremedies

Παναγιώτης Σπανός

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου