Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

«Εύχομαι ο άνδρας μου να είχε πεθάνει!»

eyxomai-patratora

Μετά από ένα τροχαίο, δεν σκεπάζει όλα τα θύματα χώμα…
<<Θεριεύει το έγκλημα, γιατί υπάρχει αδιαφορία.
Κάθε μέρα πολλοί άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους, άλλοι τόσοι μένουν ανάπηροι, τετραπληγικοί με μάσκα οξυγόνου, χωρίς να λειτουργεί το μυαλό τους.
Διασωληνωμένοι, καλωδιωμένοι, που τρέφονται με ορούς.
Κι αυτή είναι μια χειρότερη, πάρα πολύ χειρότερη μορφή από τον θάνατο*.
Γιατί άλλο να μπεις σε μία διαδικασία, να χάσεις τον άνθρωπό σου ξαφνικά και απρόβλεπτα και να πας να τον αποχωριστείς σε μία τελετή φρίκης κι άλλο να τον έχεις αποχωριστεί ήδη και να τον έχεις κάθε μέρα και να τον βλέπεις, να ανεβοκατεβαίνει το στήθος του, αλλά αυτός να είναι ζωντανός νεκρός>>
'' Ιαβέρης ''

Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο Paul βρίσκεται σε μηχάνημα υποστήριξης ζωής μετά από τροχαίο με τη μοτοσικλέτα του.
Η σύζυγός του Lindsey Briggs εύχεται να είχε τη δύναμη να βάλει τέλος στη ζωή του ανθρώπου με τον οποίο ζει 15 χρόνια μαζί και έχουν αποκτήσει την 4χρονη κορούλα τους Ella. Ο Paul μετά από ένα φριχτό τροχαίο και παρά τις αντιξοότητες επέζησε, με την 39χρονη σύζυγό του να λέει ότι ήταν πιο δύσκολο από το να είχε πεθάνει.
Τον τελευταίο χρόνο βλέπει τον άντρα της σε κωματώδη κατάσταση και αν ποτέ ξυπνήσει θα έχει εγκεφαλική βλάβη και θα χρειάζεται φροντίδα 24 ώρες το 24ωρο. Η Lindsey νιώθει να πεθαίνει που δεν μπορεί να βοηθήσει τον άντρα της. «Ο άνθρωπος που ερωτεύτηκα χάθηκε, αν και το σώμα του παραμένει εδώ σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου. Είναι αγνώριστος και δεν θα ήθελε ποτέ να κρατιέται στη ζωή με τέτοιο τρόπο».
«Εύχομαι ο άνδρας μου να είχε πεθάνει!» – Η σοκαριστική εξομολόγηση που έχει συγκλονίσει το διαδίκτυο! (φωτογραφίες)
Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1995 και παντρεύτηκαν 5 χρόνια αργότερα, ενώ το 2011 ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους Ella. Λίγα χρόνια αργότερα, στις 3 Ιουλίου του 2015, η ζωή τους διαλύθηκε. Λίγο πριν φύγει από το σπίτι τον φίλησε πριν φύγει για τη δουλειά. Μετά από 1,5 ώρα οι συνάδερφοί του θα έφταναν σπίτι να της πουν τα τραγικά νεά. Ο Paul είχε χτυπηθεί από αυτοκίνητο.
«Εύχομαι ο άνδρας μου να είχε πεθάνει!» – Η σοκαριστική εξομολόγηση που έχει συγκλονίσει το διαδίκτυο! (φωτογραφίες)
«Πήγαμε με την Ella στο νοσοκομείο όπου τον είχαν βάλει σε τεχνητό κώμα. Είχε σπασμένη λεκάνη, σπασμένο χέρι και πόδι, τραύματα στον εγκέφαλο και τους πνεύμονες. Με προειδοποίησαν πως μπορεί να μην κατάφερνε να επιβιώσει εκείνη τη νύχτα. Μετά από μια εβδομάδα οι γιατροί μου είπαν πως αν ξυπνούσε θα είχε εγκεφαλική βλάβη και θα χρειαζόταν φροντίδα 24 ώρες το 24ωρο. Τους εξήγησα πως δεν θα ήθελε να κρατηθεί ζωντανός σε μια τέτοια κατάσταση και προσπάθησαν να διαβεβαιώσουν πως ήταν ακόμα νωρίς για την ανάρρωσή του».
«Εύχομαι ο άνδρας μου να είχε πεθάνει!» – Η σοκαριστική εξομολόγηση που έχει συγκλονίσει το διαδίκτυο! (φωτογραφίες)
Όσο περνούσαν οι μήνες, η Lindsey προσπαθούσε να προσαρμόσει τη ζωή της ως εργαζόμενη μητέρα που έπρεπε να φροντίζει την κορούλα τους και να διαχειρίζεται τη θλίψη της ενώ επισκεπτόταν καθημερινά τον άντρα της. «Σπάνια έπαιρνα μαζί μου την Ella να δει τον πατέρα της καθώς δεν τον αναγνώριζε και τον έβρισκε τρομακτικό. Ο σιωπηλός άντρας που έβλεπε δεν ταίριαζε με την εικόνα του πατέρα που την έβαζε στους ώμους και την έπαιρνε αγκαλιές. Ένιωθα να ζούμε στο κενό. Δεν μπορούσαμε να θρηνήσουμε τον Paul επειδή το σώμα του ήταν ακόμα εκεί».
«Εύχομαι ο άνδρας μου να είχε πεθάνει!» – Η σοκαριστική εξομολόγηση που έχει συγκλονίσει το διαδίκτυο! (φωτογραφίες)«Εύχομαι ο άνδρας μου να είχε πεθάνει!» – Η σοκαριστική εξομολόγηση που έχει συγκλονίσει το διαδίκτυο! (φωτογραφίες)
patratora

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου