Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016

Άγιο είχαν δύο νεαροί Ροδίτες που.... "πέταξαν" απο το Μόντε Σμίθ! (Φωτορεπορτάζ)
Άγιο είχαν δύο νεαροί Ροδίτες που πριν απο λίγη ώρα, κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες, κινούμενοι με δίκυκλο μοτοποδήλατο έχασαν τον έλεγχο και .... "πέταξαν" απο το Μόντε Σμιθ!

Η τρελή πορεία που σημείωσε το μοτοποδήλατο, ανακόπηκε από τους θάμνους που βρίσκονται στο σημείο, σώζοντας τους έτσι τη ζωή! 


Ο οδηγός του μοτοποδηλάτου μεταφέρθηκε με τραύματα στο νοσοκομείο, ενώ ο συνοδηγός γλύτωσε με μερικές γρατζουνιές.
Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας αλλά και του ΕΚΑΒ προκειμένου να καταφέρουν να ανασύρουν τον οδηγό του μοτοποδηλάτου απο τους θάμνους. 


Αυτό το κλισέ κάθε φορά σε τροχαίο "Αγιο είχαν"..."απο θαύμα γλίτωσαν"...μας έχει ψυχολογικά κουρασει!!!Εβδομαδιαία λεζάντα...Θα ρωτησω για άλλη μία φορά εκπροσωπόντας χιλιάδες γονείς που δεν τολμούν...Οι Άγιοι σώζουν Επιλεκτικά ανάλογα την εφημερία τους ή κάνουν θαύματα αν δεν έχουν κάτι καλύτερο να ασχοληθούν?? Τραγικό για μας που το βιώνουμε...τα παιδιά μας δεν ήταν οι "εκλεκτοι"...τραγικό για το μύνημα που περνάτε "ανεβαζετε την αδρεναλίνη παιδιά,με κάθε οδική ανοησία...όλο και κάποιος Άγιος θα σας σώσει!!"Αν δεν το έχετε συνηδειτοποιησει ή μεγαλύτερη μάστιγα στην χώρα μας είναι τα τροχαία!!!Μην υποβιβαζετε την κατάσταση με ανόητα κλισέ!!Ευχαριστώ...


 ΡΟΔΙΑΚΗ


ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου