Νέα τραγωδία συγκλονίζει απο σήμερα τα ξημερώματα το νησί της Ρόδου, καθώς σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην πόλη της Ρόδου, έχασε τη ζωή του ο 58χρονος Στάθης Τριανταφύλλου, ιδιοκτήτης της γνωστής καφετέριας «Μέθεξη».
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα, στην περιοχή της Ψαροπούλας, όταν κάτω απο συνθήκες που διερευνά η τροχαία, ο 58χρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας που οδηγούσε. Παρά το γεγονός οτι φορούσε κράνος, η πτώση στο έδαφος απέβη μοιραία, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά. 


Σκοτώθηκε γνωστός συμπολίτης μας σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή Ψαροπούλας

ASQENOFORO PERIPOLIKO2

Ένας γνωστότατος συμπολίτης μας, ένας άνθρωπος που τον συμπάθησαν πολλοί Ροδίτες, ο 58χρονος Στάθης Τριανταφύλλου, άφησε σήμερα το πρωί την τελευταία πνοή σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην περιοχή της Ψαροπούλας.
Πιο συγκεκριμένα, το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε την ζωή του ο 58χρονος Στάθης Τριανταφύλλου, ιδιοκτήτης της γνωστής καφετέριας «Μέθεξη», σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα, στην περιοχή της Ψαροπούλας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, τις οποίες διερευνά το Ανακριτικό της Τροχαίας, ο 58χρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας που οδηγούσε. Παρά το γεγονός ότι φορούσε κράνος, η πτώση στο έδαφος απέβη μοιραία, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά και στη συνέχεια υπέκυψε στα τραύματά του.
Σε λίγη ώρα, αναμένεται να εκδοθεί και το σχετικό Αστυνομικό Δελτίο που θα αναφέρει πώς ακριβώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα