Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΕΝΘΟΣ: Χάθηκε στη θάλασσα ο γνωστός ιατρός Γιώργος Σισαμωτός!

ΣΙΣΑΜΩΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Τραγικό θάνατο βρήκε το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015, στις 7 το απόγευμα, ο ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός γυναικολόγος – μαιευτήρας και Διευθυντής της Μαιευτικής και Γυναικολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου “Ανδρέας Παπανδρέου” Γιώργος Σισαμωτός. 

 Ο Γιώργος Σισαμωτός, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Black Monday.gr, χάθηκε ενώ κολυμπούσε σε θαλάσσια περιοχή στα Αφάντου, όταν φέρεται να υπέστη ανακοπή. 

Ο θάνατός του εκτιμάται ότι δεν οφείλεται σε πνιγμό, αλλά τα ακριβή αίτια αναμένεται να προσδιοριστούν αφού διενεργηθεί η νεκροψία – νεκροτομή. 

Κατά τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ του Black Monday.gr, το Κέντρο Επιχειρήσεων Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, εντόπισε σώμα ανθρώπου να πλέει σε θαλάσσια περιοχή ανοιχτά στα Αφάντου. 


Αμέσως το προσωπικό του Κέντρου Επιχειρήσεων, που ελέγχει για την ύπαρξη τυχόν μεταναστών στα θαλάσσια σύνορα, ενημέρωσε το προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου και στην περιοχή έσπευσε πλωτό περιπολικό του Λιμενικού Σώματος, μαζί με το αντίστοιχο πλήρωμα. 

Περίπου στις 7 το απόγευμα της 12ης Σεπτεμβρίου 2015, το πλήρωμα του πλωτού περιπολικού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, εντόπισε τον 65χρονο Γιώργο Σισαμωτό, ανοιχτά της Ρόδου, σε θαλάσσια περιοχή που βρίσκεται κοντά στο γκολφ Αφάντου. 

Ο Γιώργος Σισαμωτός, φέρεται να κολυμπούσε στη θαλάσσια περιοχή, όταν η καρδιά του φέρεται να τον πρόδωσε, με αποτέλεσμα να υποστεί ανακοπή. 

Το προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, ενεργεί προανάκριση, ώστε να εξακριβωθεί ο τρόπος με τον οποίο έχασε τη ζωή του ο γνωστός γυναικολόγος της Ρόδου, ενώ τα ακριβή αίτια του χαμού του, αναμένεται να προσδιοριστούν ύστερα από τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. 

Ο Γιώργος Σισαμωτός, ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός ιατρός στο νησί της Ρόδου, είχε φέρει στον κόσμο εκατοντάδες ανθρώπινες ζωές, δίνοντας το φως της ζωής σε πάρα πολλά μωρά. 

 Η επίσημη ανακοίνωση από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος: Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή “ΑΦΑΝΤΟΥ” ν. Ρόδου, 65χρονος. 

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, ενώ παραγγέλθηκε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

 Η διοίκηση του Black Monday.gr, εκφράζει την ειλικρινή της θλίψη για τον άδικο χαμό του γνωστού και αγαπητού μαιευτήρα. Πηγή: Black Monday.gr

BLACK MONDAY


ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου