Τρίτη, 4 Αυγούστου 2015

Αίτημα ικανοποίησης πάγιου αιτήματος του ΕΚΑΒ

Αποτέλεσμα εικόνας για Στέφανος Δράκος

Προς: Δήμαρχο Ρόδου
Υπ’ όψιν: Προέδρου «ΔΕΣ ΡΟΔΑ»
Ρόδος, 23 Ιουλίου 2015

ΘΕΜΑ: Αίτημα ικανοποίησης πάγιου αιτήματος του ΕΚΑΒ

Κύριε Δήμαρχε,
Όπως ήδη καλύτερα από μένα θα γνωρίζετε, το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Ρόδου, αντιμετωπίζει χρονίζοντα και ανεπίλυτα προβλήματα. Τα περισσότερα απ’ αυτά δε, είναι αδύνατο να επιλυθούν τοπικά, εξαιτίας της έλλειψης αρμοδιοτήτων και κατ’ επέκταση της αδυναμίας παρέμβασης, παρά μόνο προς την κατεύθυνση της άσκησης πιέσεων προς τους ιθύνοντες. Παρόλα αυτά, υπάρχει ένα πάγιο αίτημα των εργαζομένων που μπορεί να επιλυθεί άμεσα και καθοριστικά, ύστερα και από προσωπική σας παρέμβαση.
Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Ρόδου, χρειάζονται δύο αυτοκινητάκια τα οποία θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στη Μεσαιωνική πόλη και στη Λίνδο, ένα για κάθε περιοχή. Η Κοινωφελής Επιχείρηση Συγκοινωνιών «ΔΕΣ ΡΟΔΑ», είχε προχωρήσει στην αγορά ηλεκτρικών οχημάτων, τα οποία όπως πληροφορούμε έχουν υποστεί ζημιές – βλάβες, με αποτέλεσμα (ορισμένα τουλάχιστον) να παραμένουν ακινητοποιημένα, ενώ ένα εξ’ αυτών βρίσκεται σε συνεργείο για δεύτερη φορά (την πρώτη αποκαταστάθηκε με προσφορές – δωρεές επιχειρηματιών).

Θα σας παρακαλούσα, μετά από προσωπική σας παρέμβαση και με μέριμνα του προέδρου της «ΔΕΣ ΡΟΔΑ» εάν το επιθυμείτε, να προχωρήσετε στην αναζήτηση της καλύτερης δυνατής λύσης για την επισκευή τους και τη διάθεση δύο εξ’ αυτών στο ΕΚΑΒ, για τη χρήση του ενός στη Μεσαιωνική πόλη και του δεύτερου στη Λίνδου. Άλλωστε, δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από τη διαφύλαξη της υγείας των κατοίκων και των επισκεπτών.
Αναμένω τις ενέργειές σας, οι οποίες είμαι σίγουρος ότι θα είναι άμεσες.
Με εκτίμηση,
Στέφανος Δράκος
Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ
Πολιτευτής Δωδεκανήσου ΝΔ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου