Τρίτη, 4 Αυγούστου 2015

Με γερανό μεταφέρθηκε υπέρβαρος στο Νοσοκομείο!

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΦΩΤΙΑ

Στη διάσωση υπέρβαρου άνδρα, άνω των 180 κιλών, ο οποίος χρειάστηκε άμεση ιατρική συνδρομή, προχώρησαν χθες το βράδυ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Black Monday.gr, όλοι όσοι κλήθηκαν στον τόπο εκδήλωσης του περιστατικού

Ο άνθρωπος που χρειάστηκε ιατρική συνδρομή και κάλεσε γύρω στις 8.30 το βράδυ για βοήθεια, ύστερα από μία αξιέπαινη προσπάθεια, τόσο ενός ιδιώτη ιδιοκτήτη γερανού, όσο και του προσωπικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, καθώς και διασωστών του ΕΚΑΒ, κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.  

Το περιστατικό, σύμφωνα με τις πληροφορίες που κατάφερε να συλλέξει το Black Monday.gr, εκδηλώθηκε γύρω στις 8.30 το βράδυ της 3ης Αυγούστου 2015, όταν κάτοικος επί της οδού Δαμασκηνού στη Ρόδο, φέρεται να παρουσίασε πρόβλημα υγείας. 


Στο σημείο έφθασαν άμεσα διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι όμως αδυνατούσαν κατά τις πληροφορίες να αντιμετωπίζουν το περιστατικό σε ότι αφορά στη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να συνδράμουν της προσπάθειας άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου και ιδιώτης ιδιοκτήτης γερανού.

 Ο υπέρβαρος άνδρας, που βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση, μεταφέρθηκε τελικά με το γερανό στο Νοσοκομείο Ρόδου, αφού τον έβγαλαν από το μπαλκόνι του σπιτιού του, ενώ του δόθηκε οξυγόνο και τα αναγκαία φάρμακα, βάσει των οδηγιών που δόθηκαν από τον εφημερεύοντα ιατρό των επειγόντων περιστατικών στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου “Ανδρέας Παπανδρέου”. 

Ο άνθρωπος, που ευτυχώς σώθηκε, φέρεται να παρουσίασε βαρύ καρδιολογικό επεισόδιο, που θα οδηγούσε στην εκδήλωση πνευμονικού οιδήματος.

BLACK MONDAY


ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου